Annelin og Stian reiser igjen.....

tirsdag, september 22, 2009

Siste innlegg paa denne reisen

Hei og haa alle der hjemme.....naa er vaar siste kveld i paradis snart over! De siste 4 dagene har vi tilbringet bokstavlig talt i paradis, nemlig Surfers Paradise. Byen hvor vi hadde noen netter sammen med Ole og Trine. Forskjellen naa er at vaeret er MYE bedre, 35 grader og sol fra skyfri himmel og at det er mye mer folk overalt. Er noe skoleferie for tiden, saa det er en del party folk her.

Det foerste som skjedde naar vi kom hit var at vi sjekket inn paa det flotte (i foelge hotels.com) leilighetskomplekset Panorama Towers. Det var saa flott at vi sjekket ut neste dag:) Det luktet saa forferdelig at vi bare maatte stikke derfra! En forferdelig plass. Vi booket oss inn pa Vibe, hvor vi bodde sammen med Ole og Trine. Vi elsker Vibe kjeden! Vi tapte noen tusen, men men vi er jo paa bryllupsreise!

Ellers har vi ligget paa stranden og blitt solbrente! Vi er ikke verdensmestre til aa smoere oss:) Stian har bodysurfet paa de store boelgene, mens hans private lifeguard Annelin har passet paa. I dag saa vi ogsaa knoelhvaler fra stranden!

Vi avsluttet den siste kvelden med den beste tandoori vi noen gang har smakt! The tandoori place i Surfers kan virkelig anbefales:) I morgen vender vi nesen hjemover. Skal fly Brisbane - Sydney - Bangkok - London - Oslo - Stavanger, og lander i Stavanger torsdag kveld kl 2050.

Maa igjen takke for alle hilsener vi har faatt paa bloggen, vi gleder oss aa komme hjem til dere aa feire vaart giftemaal!

Ole og Trine: Vi har faktisk klart aa velge Cola, ble en kjedelig vanlig en. Vi gleder oss aa komme hjem til dere og fortsette vaar syke humor sammen! RENEEEEEEEE! Vi har en lang google liste vi maa igjennom!

Heia Vaulen mot Viking 2 i kveld!

Annelin og Stian