Annelin og Stian reiser igjen.....

mandag, september 14, 2009

Siste kveld i Sydney

Sydney 14 september 20:00

Hva har skjedd de siste dagene.....et ord SHOPPING! Eller forsoek paa Shopping. Vi har gaatt gate opp og gate ned for aa finne de rette butikkene som vi liker saa godt. Men ikke saa lett aa finne for eks Zara naar Zara ikke finnes i Sydney:) Men alle 4 har faatt en del poser med baade klaer, sko og suvenirer! Tror faktisk Olemann er ferdig med alle julegavene....saa julen blir veldig spennende for familien Auflem.

Paa soendag saa gikk vi rundt The Rocks, og var paa det kjente The Rocks marked. Vi hadde ogsaa den evige jakten etter ekte UGG sko, australske sko som er laget av saueskinn. Det ble saa mye UGG at jeg og Ole bare gikk rundt aa ropte UGG UGG UGG.....jeg endte opp med et par UGG toefler som kommer godt med til vinteren. Eller saa ble det nye Nike sko til begge, og et par nye fotballsko. Ole endte kun opp med en ting....kengeru balle oelaapner:)

I dag var den store papirarbeid dagen. Maatte innom to offentlige kontorer. Foerst innom New South Wales Birth, Death and Marriage Registry for aa faa bryllupssertifikatet. Deretter maatte vi ta dette med til Sydney Passport office hvor vi maatte faa apostille stempel paa. Saa naa er alt det juridiske i orden:)

Ellers i dag saa reiste vi alle til Bondi, mens Ole og Trine shoppet saa drog Herr og Fru Lima til Bondi beach. Denne stranden er vel den mest kjente stranden i hele Australia, en sinnsyk sand og flott strand. Kan virkelig forstaa at denne stranden er veldig populaer! Vi besoekte alle Westfield, som er et veldig stort shopping center med 400 butikker. Westfield er et av de stoerste shopping sentrene i London, saa Ole foelte seg hjemme her.

Har ogsaa moett fotografen, som kom med en album med 100 bilder og en cd med alle bildene som han tok. Helt fantastiske bilder som vi kommer til aa faa stor glede av lenge! Maa bare faa takke Michael, en sinnsyk easy going og god fotograf. Se hans hjemmeside her: www.studiozanetti.com.au

I dag er den siste kvelden til Ole og Trine, og den ble brukt til pizza, vin, Fisk (fisherman shot) og bonderomantikk paa australsk tv. Har hatt en utrolig tid sammen med vaare venner og forlovere! Veldig trist at de ikke skal vaere med oss til Melbourne og soer australia, men vi treffes snart igjen!

Tenkte jeg skulle ha en liten oppsummering av de morsomste oeyeblikkene vi har hatt:

-Stian som sa tikkende bombe i sikkerhetssjekken i Stavanger
-Ole og Trine som skftet til pysjamas i London
-Treffe Andreas Thorkildsen
-Treffe Stephanie i Brisbane og bli hysjet paa av en tysker paa hostellet naar vi kom hjem fudle som f...
-Utestedet i Surfers....se et par danse slow til en tecno/dansesang
-Trine og Ole som sovnet gang paa gang i leiebilen.....utrolig at hodene fremdeles henger paa etter aa ha vaert i 120 graders vinkel
-Stian som kjoerte i motsatt kjoerefelt i rundkjoering.....snakk om uerfaren sjoefoer!
-Alle merkelige folk i Sydney....saag en gammel pukkelrygg mann som brukte 14 minutt paa aa velge hvilken cola flaske han skulle velge....mener ikke om han skulle velge cola light, cola vanilla, vanlig eller zero.....men hvilken vanlig cola flaske han skulle velge.....lite effektiv handel
-Ole som kjoepte bok i Cronulla og fikk med seg en dobbelkasett fra 1985 paa kjoepet, har noen en kasettspiller til laans?
-Ole og Stian som sovnet i operahuset paa foerste rad, rett foran artistene, kan anbefales! Har aldri sovet saa godt foer!
-Limoturen i Sydney
-Renee fra Allo Allo som har vaert en gjenganger (veldig intern)
-Michael, fotografen i bryllupet
-Bommelom haandkle i Surferes = gratis frokost for Ole og Trine
-Stian sin bamseklem med Syndey FC maskotten......
-Trine og Stian som deltok i straffekonkuranse med en maskott i maal utenfor stadion, begge vant (aldersgrense var 7 aar)
-Stian som ikke ville kjoepe Sydney FC drakt til 130 dollar, ble en barnedrakt i XL som passet utmerket (kostet 90 dollar)
-Ole “bamsefangeren” Auflem, Ole har brukt 35 dollar paa aa vinne 10-12 bamser i slike automater hvor du foerer en fanger (frem og tilbake)......Ole er helt enorm.....saa alle julegavene er allerede i boks....Far Auflem: Har du tilhenger? Tror du trenger den paa onsdag:)

Kan ikke roepe alt....som Trine sier: What happens in Australia, stays in Australia!!!

I morgen reiser Annelin og jeg videre til Melbourne....blir vaar 6 av 8 stat i Australia nemlig Victoria!

Haaper alle har et godt valg....saa lenge det blir et skifte:) Heia Viking og Vaulen!

Haaper dere har det like morsomt aa lese dette som vi har hatt mens vi har skrevet dette.

Annelin og Stian!

1 Comments:

Anonymous Ole og Trine said...

Hei pukkelmann og Renee! Kjøpt cola i det siste? :) Her kommer en liten hilsen fra de hjemvendte australia reisende.

Turen hjem gikk faktisk overraskende fort, selv om vi måtte tur/retur Brisbane-Sydney før vi virkelig kom i gang. Vi hadde en av de samme flyvertene (Robert)ombord på flyet til Bangkok, han stoppet og snakket lenge med oss under serveringen, han kjente oss igjen fra forrige tur grunnet pyamasbuksen til Ole!!

Terminal 5 på Heathrow var ganske så imponerende, Trine fikk endelig viljen sin og fikk lunsj på asia-restauranten Wagamama! Gordon Ramsey har også en egen restaurant på terminalen...men Stian..du finner neppe noe du liker på hans meny:)

Håper dere får noen fine dager i Melbourne (har dere funnet ut hvor Summer Bay ligger?)Det spilles faktisk inn på Palm Beach utenfor Sydney. Ja, vi har startet på den lange google listen...:)

Kos dere videre, gleder oss til dere kommer hjem. Hilsen Gautier Capucon med familie..

18 september, 2009 06:56  

Legg inn en kommentar

<< Home