Annelin og Stian reiser igjen.....

søndag, september 13, 2009

Herr og Fru Lima

Herr og Fru Lima i Sydney 12 september 18:00

Da var det endelig offisielt, Annelin Foss er blitt Annelin Lima!!!!!!! Dagen i gaar begynte veldig tidlig, opp kl 0730, og deretter gikk det slag i slag. Makeup artist og frisoer kom kl 10, Miss Honey:) En skikkelig dame som hadde mange historier paa lager. Bare de minuttene jeg (Stian) var innom saa fikk jeg vite hele livshistorien......

Kl 12 kom Michael, fotografen som viste seg aa ha europeiske aner. Foreldrene hans var fra Rhodos, og han elsket skandinaviske damer:) Michael var en morsom fotograf, som kunne sitt fagfelt veldig bra. Alle bildene ble faktisk gode, men med den bruden saa skal det veldig lite til aa faa gode bilder. Bruden er noe av det flotteste jeg noengang har sett. Maa bare faa takke hele familien Foss for aa faa en slik kone og beste venn!

Etter vi hadde tatt ca 300 bilder av brudepar og forlovere med Opera huset og Sydney Harbour Brigde, saa kjoerte vi utover mot Cronulla som ligger ca 30 min soer for Sydney. Vielsen var kl 14 paa stranden, litt upraktisk for elektriske artikler som kamera etc. men perfekt for vaart bryllup. Vielsen var enkel, personlig og helt nydelig. Akkurat slik som vi hadde sett for oss. Vi har filmet store deler av vielsen, slik at dere der hjemme kan faa oppleve det magiske oeyeblikket som vi 4 gjorde den 11 september 2009.

Etter vielsen gikk vi tilbake til vaare suiter for aa ha et lite mini vorspiel foer middagen. Kjaeresten til Bekki hjemme i Norge, Danielle, hadde ogsaa kommet til Cronulla. Mens jentene drakk champis paa rommet gikk Ole og jeg ut aa handlet “litt” alkohol. Endte opp med 2 esker, stappfulle med godsaker.

Middagen var paa Summer Salt, en flott restaurant i sjoekanten. Alle var fornoeyd med mat og drikke. Veldig god service, rett og slett en klasse restaurant. Terningkast 6.

Bryllupsnatten var som resten av dagen......PERFEKT:) HAHA

I kveld skal vi paa fotballkamp mellom Sydney FC og North Queensland Fury. Som jeg skrev for noen dager siden saa skal vi se Robbie Fowler i aksjon. Blir spennende. Etter dette saa er det engelske kamper paa tv, blir rett og slett en fotballkveld.
Oppdatering: Robbie Fowler ble matchvinner med et kjempemaal fra 25 meter! 1-0 til North Queensland fury:) Jeg ropte hele kampen til ex Lillestroem og Lyn spiller Shane Stefanutto, men fikk ingen respons:)

Haaper alt er bra med alle hjemme....spesielt Reggi som vi savner veldig! Maa bare takke Frode for bilder som vi har faatt av vaar baby!

Annelin og Stian.....

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Bruden var aldeles nydelig, flott kjole, bukett og alt, og jammen var ikke sønnen så værst heller! Jeg ser at dere er fornøyde og glade, dere har fått rammen rundt bryllupet som dere ønsket. Jeg håper at resten av drømmeturen og bryllupsreisen blir like minnerik, husk disse dagene kommer aldri igjen. Kos dere. Mor og far Lima.

13 september, 2009 08:55  
Anonymous Anonym said...

WOW så flotte bilder - nydelig brudepar. GRATULERER så mye. Helt tydelig at dere står istil til hverandre og fremtiden ligger lys og fin forann dere.
"Å gjøre et ekteskap lykkelig er omtrent som å drive et gårdsbruk. Du må begynne på ny frisk hver eneste dag. Frans av Assisi"
Ønsker der all mulig lykke!
Klem Fra Torunn Secilie (IRIS)

13 september, 2009 13:11  
Blogger Torben said...

Sound really great.
May all your wishes come true!

All the best
Julia and Torben

14 september, 2009 14:23  

Legg inn en kommentar

<< Home